januari 21, 2020 0 av admin

Hej.

Så jag behöver köstolpar men jag behöver dessa till ett event och de vill jag gärna hyra. Är det någon som vet var man kan få tag på dessa?

Jag tar tacksam emot alla möjliga tips om det här med köstolpar, för jag är lite förvirrad var man skulle kunna hyra dessa, vi vill så klart undvika att köpa dem men i värsta fall, får vi ju köpa så klart.

Vad är eventet? Inför 2020 vill vi samla pengar till vår dragkampsklubb och vi ska hålla en galamiddag. Därför vill vi ha exklusivt bemötande och tänker att köstolpar och en rödmatta på golvet kommer att ge den där lyxiga känslan att gå in i salongen. Vi har ju hyrt en lokal, bokat ett band och fixat med maten. Vi har många gäster som har köpt biljetten och vi är redo, men vi saknar små detaljer för att allt ska falla på plats. Vi ska hålla i det här eventet i februari, slutet av februari för att vara mer specifik. Så det ska bli riktigt kul.

När våren kommer behöver vi komma igång med lite nya saker inom klubben, vi vill förbättra verksamheten som sådan. Vi behöver bland annat värva nya medlemmar, vi vill även fixa en lokal där vi kan bygga upp ett litet gym för att kunna träna när man vill. Många av våra medlemmar betalar idag ett gymkort och den långsiktiga planen är att de inte ska behöva göra det här, utan de ska kunna träna på klubben, det ska liksom ingå i medlemskapet. Så klart kan inte vi mäta oss med ett riktigt gym men idéen är att göra det mer ekonomisk för våra medlemmar, så de vill träna här och på så sätt även bygga upp en starkare teamkänsla.

Hur som helst, det är några planer inför 2020 men vi får se hur allt det här blir, året har bara börjat och vi ska satsa allt för att lyckas med ett fantastisk 2020.

Hoppas ni gör det samma!