Helgplaner och lite tankar…

november 29, 2019 0 av admin

Hej.

Nu till helgen blir det lite dragkamp utomhus. Det har vi tänkt göra innan snön kommer. Det har snöat lite här hos oss men det är fortfarande så lite att vi vill passa på att köra på söndag. Det ska bli spännande men kallt känner jag.

Det är förvånande hur vi människor klarar oss så bra i olika klimat. Jag har en vän som just nu är i Koh Lipe. Han säger att det är så varmt där och vi i Sverige är på väg in i de kallaste månaderna på året. Ändå, livet flyter på var som helst. Vi är som en bil under ett tak till Carpot, även om det är kyligt som fan, så startar vi och klarar dagen så som bilen klarar sin färd.

På tal om det här med carpot, en vän frågade mig om jag kunde assistera lite i bygget. Jag har en vän som har sagt att jag borde gå med i byggbranschen. Jag själv har också någon gång funderat på att ta en sådan kurs. Det verkar som att det erbjuds bra med kurser och vad jag har hört tjänar man bra inom bygg.

Att välja vad man ska göra och inte göra med livet är inte helt solklart. Det är inte lätt att vara ugn, å ena sidan vill man ju inte fasta i ett jobb som inte känns bra men å andra sidan behövs ju pengarna. Jag tror ändå jag ska någon gång prata med en studievägledare och se hur jag kan få lite guidning. Jag vill ju ha ett jobb där jag trivs, där jag utvecklas, där jag gör nytta. Ta mig inte fel, mitt jobb idag, det uppskattar jag väldigt mycket men som jag har sagt tidigare. Det är inget jag vill stanna hela livet på.

Hur som helst. Hoppas ni alla har det riktig bra vart ni än befinner er!