Från tvätteri till eget företag?

oktober 22, 2019 0 av admin

Tjenare!

Har ni någonsin funderat på att starta företag? Det har jag nämligen. Tvätteriet kanske inte ska vara mitt enda jobb i livet, även om det ibland känns så. Inte för att jag tycker att jag ska stanna där hela livet, det har mer att göra med mina vänner, när man hör hur jobbigt det kan vara att hitta ett jobb, speciellt nu när man är så ung, det är som företagen tycker att man är helt inkompetent bara för det.

Jag är dock en sån person som tycker att, om man har ett problem som behöver lösas och lösning A inte fungerar, så testar man B, och funkar inte B, så testa C, och så tills det verkligen är så att man har tömt på alla möjligheter. Så, i och med att mina polare säger sig ha det jobbigt med sin ekonomi i brist på jobb och sånt, så har jag funderat på om inte vi skulle kunna starta ett företag, vad vet jag, sälja t-shirt på nätet med roliga bilder på. Saken är det här med att hitta kapital till projektet. Jag har hört om företagslån, det finns ett lån företag borås jag blivit tipsad om. Det kan vara en möjlighet till finansiering. Om man tar hjälp av någon som är duktig på att skriva, så kanske man kan skapa på papper ett bra projekt och därav hitta finansieringen som behövs.

Vad har ni för erfarenhet kring att låna pengar för att starta eget? Det vore superkul att få höra om någon av er som råkar komma förbi min blogg här vet hur det där funkar, bästa ställe att titta på, eller vem vet, ni kanske är investerare själva och vill ta kontakt med mig direkt! Jag sitter på värsta coola idéer, så tveka inte!

Nä, skämt åsido, jag ska klura på det här mer och se om jag kanske kommer tillbaka till dessa tankar. För stunden ska jag nog bara se till att göra mig en macka och chilla framför lite streaming, kanske spelstreaming blir det ikväll.

Ha det gott!