Danmark calling

augusti 28, 2019 0 av admin

Tjenare på er!

Hur mår ni? Jag mår superbra, jag är nämligen ledig imorgon och på fredag så idag är det som fredag för mig redan,supergött. Vad gör jag en härligt kväll som denna då? Jo jag sitter och googlar på lustgaspatroner då min kära mor tydligen behövde detta till sin gräddsifon, och som den underbara son jag är så hjälper jag henne såklart med detta. 

Imorgon ska jag iväg på äventyr, jag ska nämligen iväg och hälsa på en kompis som bor i köpenhamn. Han flyttade dit för ett år sedan för att plugga och jag har inte hälsat på honom sedan dess. Så det ska bli jätteroligt, det är alltså därför jag tagit ledigt dessa två dagar då jag kommer att vara hos honom från torsdag till söndag. Vi har lite andra vänner som kommer och ansluter sig till oss på fredag kväll. Vi tänkte dra ut och käka då på ett riktigt grymt ställe som har de bästa burgarna i världen och sedan dra ut och festa hela natten lång! Bra plan känner jag. 

Om ni har några andra tips på vad man verkligen inte får missa får ni gärna kommentera det här nedan och då menar jag självklart saker man inte får missa i köpenhamn. Det är säkerligen vissa saker som min kompis missat att göra så det blir kul om vi får tips då jag ändå kommer att vara där ganska många dagar.

När jag kommer hem på söndag morgon blir jag hämtad av familjen och vi ska ut och plocka svamp som vi gör varje år, det är tradition så det får man verkligen inte missa! Så jag får ha det lite i åtanke att jag inte blir allt för “sjuk” dagen efter utgången på lördagen så jag klarar av att gå i skogen några timmar. Skulle jag säga att jag inte vill med och plocka svamp får jag hela familjen efter mig och blir antagligen halshuggen på köpet.. Så det är bara att bita ihop haha! Men det blir mysigt, det allra bästa förutom kantarellmackan man sedan får är att se hundarna springa runt lösa och leka i skogen ihop, dom älskar det!

Copenhagen, Christianshavn, Harbour, Colourful, Houses