Hej & välkomna!

juli 25, 2019 0 av admin

Hej på er mina nya, nuvarande, kommande och ickeexisterande vänner!

Välkommen till min nya blogg, jag heter Jonas och är 23 år gammal, jag håller på med den vackra sporten dragkamp, som kanske är ovanlig men vanligare och större än vad ni tror! Vad kostar el? Undrar ni, jag undrar hur länge ett rep kommer att hålla innan vi måste köpa nya. Även om vilka skor jag ska ha för att få bäst grepp när jag drar i repet. 

Men lite mer om mig då, när jag inte håller på att dra i rep tillsammans med andra människor så gillar jag att gymma och vara med mina kompisar. Jag bor i en egen lägenhet mitt i stan i min hemstad Alingsås där jag är born and raised och trivs väldigt bra! Många i min ålder känner att dom vill iväg och uppleva något nytt, någon ny stad och omgivning osv. Så känner faktiskt inte jag, jag älskar att bo som jag gör här, vi har allt som behövs här i stan, men vi har också 30 minuter bort till en storstad, alltså Götlaborg. Det är också bra förbindelser till Borås med 1 timmes buss, 3 timmar bort med tåg ligger huvudstaden Stockholm, så jag gillar läget, definitivt!

Jag jobbar på tvätteriet här i alingsås, där jobbar jag skift, 06-14 ena veckan och andra veckan 14-23, där har jag jobbat i 2 år och det är väl inget jag vill hålla på med hela livet men jag trivs bra där just nu. Jag har goa kollegor och jag trivs bra med att jobba skift. 

Min familj bor lite utanför alingsås, i västra bodarne, jag kör ut dit ganska ofta och hänger med min mamma, pappa, syster mia som är äldst och syster josefin som är yngst. Vi har också 2 st rottweiler hundar som heter Stina och Steffo, det är mina bebisar det. 

Så det var lite (eller mycket) om mig, hoppas ni finner det intressant, jag kommer att skriva om mitt liv här men också mycket om min fina sport som jag älskar, dragkamp. 

Ha det gött så länge folket, ha de!

Heart, Red, Rope, Loyalty, Love, Friendship, Wood